انجمن نوروژنتیک ایران- تاریخچه انجمن نوروژنتیک ایران
انجمن نوروژنتیک ایران

حذف تصاویر و رنگ‌ها

  پیشرفت های حیرت‌آور دانش ژنتیک در سالهای اخیر و کاربرد آن در تمام شئون زندگی بشر هزاره سوم: ساختار بدن، محیط زیست, صنعت, دامپروری, زراعت, آبزیان و پزشکی مستلزم اطلاع دقیق از مبانی ژنتیک و کاربرد آن برای تمام افراد به ویژه پزشکان روز، امری ضروری و حتمی است.

  با توجه به واقعیات زیر:

  - ۵۰% کل ژنوم انسانی در مغز بیان می شوند.

  - ۹۰% بیماری های عضلانی, اکثر بیماریهای حسی (بینائی, شنوائی و ....) ناشی از عوامل ژنتیکی است

  - بیماری های مهم عصبی و روانی زمینه و منشاء ژنتیکی دارند.

  - اکثر بیماریهای ارثی از ابتدا و عده ای در مراحل پیشرفته بیماری همراه با عوارض عصبی و روانی می باشد.

  - نورولوژی و ژنتیک با هم عجین شده و تفکیک پذیر نمی باشند

  متخصصین و پیشگامان این دو رشته را بر آن داشت تا اجتماع جدیدی بنام انجمن نوروژنتیک به اجتماعات قبلی پزشکی اضافه نمایند.

  پزشکان و دانشمندان آلمانی در سال ۱۹۹۴ از اجتماع کلیه رشته هایی که با ژنتیک فیزیولوژی طبیعی و غیر طبیعی اعصاب سر و کار دارد، انجمنی به نام German Society of Neurogenetics را تاسیس نموده و سنگ بنای این ضرورت زمان را پایه گزاری نمودند.

  انجمن نوروژنتیک آلمان به عنوان اولین انجمن این مجتمع جدید از آن تاریخ تاکنون به فعالیت خود ادامه می دهد و شانزدهمین همایش سالانه خود را در ماه اکتبر ۲۰۱۰ در شهر آخن آلمان برگزار نمود.

  کمبود چنین انجمنی در ایران پیشگامان این دو رشته را بر آن داشت تا هسته اصلی انجمن نوروژنتیک ایران را به عنوان دومین انجمن ثبت شده دنیا در اواخر سال ۱۳۸۳ تشکیل و تاسیس نمایند.

  اساسنامه انجمن نوروژنتیک ایران در اواخر سال ۱۳۸۴ تصویب و انجمن از اول فروردین ماه ۱۳۸۵ فعالیت خود را شروع نمود و از هر لحاظ پیشرفت آن موفقیت آمیز و امید بخش می باشد.

  خوشبختانه انجمن نوروژنتیک در طول عمر کوتاه خود با شتاب مناسب پیشرفت چشمگیر داشته است. تاکنون ۶۸سمپوزیوم ماهانه، چند کارگاه علمی و عملی و پنج همایش سالانه با شرکت اساتید داخلی و تعدادی اساتید خارج از کشور آمریکا، کشورهای اروپایی، ترکیه و ممالک همجوار به نحو مطلوب برگزار نموده است و مقدمات انجام نهمین همایش سالانه نیز در دست اجرا می باشد

نشانی مطلب در وبگاه انجمن نوروژنتیک ایران:
http://irngs.ir/find-1.121.44.fa.html
برگشت به اصل مطلب